top of page

INSTRUKTØRER

HEIDI
HARRIET

Heidi grunnla Musikalenes Verden i 2005 og er kunstnerisk leder for prosjektet. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, musikklærer fra HINN, sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute. Hun driver musikal- og treningslinja på Toten Folkehøgskole og firmaet HeidiShow .

Blå Enkel Foto Barn Facebook Innlegg.png

CAMILLA "MILLA T"
ULSAKERHAUGEN

Camilla er fast koreograf på Musikalenes Verden og har bred danseutdanning fra både Danmark, Paris og Los Angeles. Hun har danset for kjente artister som Karpe og Alexander Rybak.

milla.jpg

ANNA
KRONBORG

Anna har hovedansvar for 

ministjerner på Musikalenes Verden. Hun er utdannet  musikalartist  fra Bårdar Akademiet og lærer fra Hamar og Oslo. Anna har også jobbet utøvende som sanger og musikalartist. Hun jobber også daglig som danseinstruktører på treningssenter. Anna  har en unik evne til å få barn og unge til å skinne på scena.

annibanani_edited.jpg

ALLISTER KINDINGSTAD

Allister er lektor i sang ved Høgskolen  Kristiania og underviser daglig i sangteknikk og formidling. Han er utdannet sanger - og sangpedagog fra Complete Vocal Institute. Han har mange års profesjonell erfaring både som operasanger og musikalartist

_DSC0889.jpg

OLE MARIUS
LARSEN

Ole Marius har ansvar for steppdans under årets Musikalenes Verden og har selv vært med som deltager i mange år før han ble instruktør. Han var faktisk med fra starten og har sett hele utviklingen. Ole Marius har en bachelor i musikkteater fra Høgskolen i Kristiania og har tatt et år med stepp i Barcelona. Han er også med som utøvende steppdanser i Allure Tap Company

IMG_2668.JPG

AMALIE STRANDE
KJELSRUD

Amalie  er fra Raufoss. Hun er utdannet  lærer fra høyskolen innlandet, og  musikalartist fra Bårdarakademiet. Hun er aktiv i nærmiljøet på Toten både når det kommer til teater, revy og musikal. Til daglig jobber hun som skuespiller i Kirkerottene , i butikk, og som teaterlærer ved vestre Toten barne-og ungdomsteater. Siden 2008 har hun vært med på Musikalenes verden, først og fremst som deltager, men de senere årene også som crew.  som crew. Og i år vil hun også være med som instruktør for ministjernene

_DSC0809.jpg
Gradient.png

CREW

RUNE SIRIRUD
STRANDBAKKE

Rune har vært med som altmuligmann ved flere anledninger oppigjennom årene. Rune er styreleder i Mjøsspirene, arrangør av årets MV. Han har vært aktiv i mange år som skuespiller, sanger, regissør, instruktør, prosjektleder og "potet". Som prosjektleder holder han i alle trådene og er mannen å oppsøke om du trenger eller lurer på, tja, hva som helst egentlig.

RUNE.jpg

IDA GREVE
MONSEN

Ida var med på Musikalenes Verden for første gang i 2007 og har siden den gang hatt flere ulike roller. Hun er utdannet dramapedagog og er lærer i grunnskolen, og vil i år fungere som assisterende prosjektleder og Runes høyre hånd. Ida er foreldrenes kontaktperson, vil etterhvert ha ansvaret for instagram og Facebook.

_DSC0881.jpg

HILDE KARIN
HOL

Hilde Karin er kostymeansvarlig. Hun vil sørge for at årets deltakere tar seg best mulig ut på scena og at de har passende antrekk til de numrene de er med på. Hilde Karin har grunnskolelærerutdanning med fordypning i kunst og håndverk og jobber nå som barneskolelærer i Asker.

333073950_749597906479414_3629198708269544013_n.jpg

KJERSTI HOMB JAKOBSEN

Kjersti har tidligere vært med som både deltager, crew og prosjektleder. Hun er utdannet prosjektleder. 

 Kjersti har i år hovedsaklig ansvaret for påmeldingsskjema og romlister. 

_DSC0836.jpg

PATRICK SKINSTAD

Patrick er prosjektassistent og vår altmuligmann. Han har vært en del av Musikalenes Verden siden 2013 og har mye erfaring både på og bak scena. For tiden studerer Patrick en bachelor i Musikkteater ved Kristiania (tidligere kjent som Musikkteaterhøgskolen) I år vil Patrick også ha koreografi på guttenummeret

_DSC0803.jpg

MATHILDE MAGNUSSEN

Mathilde er Camillas koreografassistent, og har vært med siden 2019. Hun studerer for øyeblikket psykologi i Oslo, og har de siste årene danset hos Quick Style Studio. Mathilde vil ha ansvar for koreografi under årets guttenummer.

_DSC0873.jpg

FREDERIK FEILER

Frederik har vært med  siden 2011 og har hatt  ansvar for mye av det visuelle, slik som nettsider og program.  

Han studerer for tiden Bachelor i Art Direction på Westerdals i Oslo.

MV2021-223.jpg

FREDERIK FEILER

bottom of page