top of page

INSTRUKTØRER

HEIDI
HARRIET

Heidi grunnla Musikalenes Verden i 2005 og er kunstnerisk leder for prosjektet. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, musikklærer fra HINN, sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute. Hun driver musikal- og treningslinja på Toten Folkehøgskole og firmaet HeidiShow .

Heidi.jpg

CAMILLA "MILLA T"
ULSAKERHAUGEN

Camilla er fast koreograf på Musikalenes Verden og har hovedansvaret for dans fordypning. Hun har bred danseutdanning fra både Danmark, Paris og Los Angeles. Hun har danset for kjente artister som Karpe og Alexander Rybak. I tillegg har hun koreografert en rekke show og musikaler.

millatt.jpg

ANNA
KRONBORG

Anna har hovedansvar for 

ministjerner på Musikalenes Verden. Hun er utdannet  musikalartist  fra Bårdar Akademiet og lærer fra Hamar og Oslo. Anna har også jobbet utøvende som sanger og musikalartist. Hun jobber også daglig som danseinstruktører på treningssenter. Anna  har en unik evne til å få barn og unge til å skinne på scena.

196227774_270759537993511_2169262393381421772_n.jpg

ALLISTER KINDINGSTAD

Allister har hovedansvaret for sang fordypning. Han er lektor i sang ved Høgskolen  Kristiania og underviser daglig i sangteknikk og formidling. Han er utdannet sanger - og sangpedagog fra Complete Vocal Institute. Han har mange års profesjonell erfaring både som operasanger og musikalartist

12339564_1079939905379441_8941430784293451862_o_edited.jpg

OLE MARIUS
LARSEN

Ole Marius har ansvar for steppdans under årets Musikalenes Verden og har selv vært med som deltager i mange år før han ble instruktør. Han var faktisk med fra starten og har sett hele utviklingen. Ole Marius har en bachelor i musikkteater fra Høgskolen i Kristiania og har tatt et år med stepp i Barcelona. Han er også med som utøvende steppdanser i Allure Tap Company

_DSF5919.JPG

ALEXANDER

LANGSETH

Alex er utdannet fra Bårdar Akademiet og jobber som skuespiller, sanger, danser, regissør, koreograf og tekstforfatter. Han er også ansatt i Skuespiller og Danseralliansen, og underviser fast på Art Musikalskole. Han har har blant annet medvirket i musikaler som A CHORUS LINE, SINGIN’ IN THE RAIN, MY FAIR LADY, FLASHDANCE, OPTIMIST, SISTER ACT, MOULIN ROUGE! THE MUSICAL og i bærende roller i forestillinger som JERSEY BOYS, WEST SIDE STORY og TROLLMANNEN FRA OZ. Sistnevnte var han også koreograf for. Han har også jobbet 3 år som artist på WALLMANS OSLO. Til høsten kan du se han i forestillingen JESUS CHRIST SUPERSTAR på Folketeateret, og i sin egenproduserte forestilling SHOWBOIZ på Christiania Teater 13. oktober.

61794aba-f317-4e75-9ba4-07761b9de77a.jpeg

MATHILDE MAGNUSSEN

Mathilde jobber tett sammen med Camilla på koreografi. Hun startet opp som Camillas danseassistent, men har de siste årene stått for mye av den fantastiske koreografien du vil se på scena. Mathilde har vært med i MV Crewet/instruktørcrewet siden 2019. Hun studerer for øyeblikket psykologi i Oslo, og har de siste årene danset hos Quick Style Studio. 

_DSF5940.JPG

CREW

RUNE SIRIRUD
STRANDBAKKE

Rune har vært med som altmuligmann ved flere anledninger oppigjennom årene. Rune er styreleder i Mjøsspirene, arrangør av årets MV. Han har vært aktiv i mange år som skuespiller, sanger, regissør, instruktør, prosjektleder og "potet". Som prosjektleder holder han i alle trådene og er mannen å oppsøke om du trenger eller lurer på, tja, hva som helst egentlig.

Rune.jpg

ELISE HOLAND

Ida var med på Musikalenes Verden for første gang i 2007 og har siden den gang hatt flere ulike roller. Hun er utdannet dramapedagog og er lærer i grunnskolen, og vil i år fungere som assisterende prosjektleder og Runes høyre hånd. Ida er foreldrenes kontaktperson, vil etterhvert ha ansvaret for instagram og Facebook.

Facebook photo (3).jpg

HILDE KARIN
HOL

Hilde Karin er kostymeansvarlig. Hun vil sørge for at årets deltakere tar seg best mulig ut på scena og at de har passende antrekk til de numrene de er med på. Hilde Karin har grunnskolelærerutdanning med fordypning i kunst og håndverk og jobber nå som barneskolelærer i Asker.

HildeKarin.JPG

KJERSTI HOMB JAKOBSEN

Kjersti har tidligere vært med som både deltager, crew og prosjektleder.  I år er hun tilbake på scena med på Musikal Veteran. Kjersti  er utdannet prosjektleder. 

 Hun har i år hovedsaklig ansvaret for påmeldingsskjema og romlister. Men også mye annet som skal ordnes

Kjersti.JPG

PATRICK SKINSTAD

Patrick er prosjektassistent og vår altmuligmann. Han har vært en del av Musikalenes Verden siden 2013 og har mye erfaring både på og bak scena. For tiden studerer Patrick en bachelor i Musikkteater ved Kristiania (tidligere kjent som Musikkteaterhøgskolen) I år vil Patrick også ha koreografi på guttenummeret

Patrick.JPG

TORA MARIE FRYDENBERG

Tora Marie har vært med som deltager siden 2013. I år er hun med på Veteranpartiet, men vil også være en del av årets CREW Tora Marie er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, hun har også studert musikal ved Motio og Seljord FHS.  Hun har hun vært danselærer ved Toten Folkehøgskole og jobbet som danser og skuespiller under Peer Gynt på Gålå.

ToraMarie.jpg
bottom of page