_DSC0960.jpg

INSTRUKTØRER

HEIDI HARRIET

Heidi grunnla Musikalenes Verden i 2005 og er kunstnerisk leder for prosjektet. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet, musikklærer fra HINN og har i tillegg utdanning som sanger og sangpedagog fra Complete Vocal Institute.

_DSC0885.jpg

CAMILLA "MILLA T"
ULSAKERHAUGEN

Camilla er fast koreograf på Musikalenes Verden og har bred danseutdanning fra både Danmark, Paris og Los Angeles. Hun har danset for kjente artister som Karpe og Alexander Rybak.

_DSC0866.jpg

ANNA KRONBORG

Anna har hovedansvar for 

ministjerner på Musikalenes Verden. Hun er utdannet som både musikalartist og lærer og har lang erfaring med å få barn og unge til å skinne på scena.

_DSC0888.jpg

ALLISTER KINDINGSTAD

Allister er lektor i sang ved Høgskolen  Kristiania og underviser daglig i sangteknikk og formidling. Han er utdannet sanger - og sangpedagog. Han har mange års profesjonell erfaring både som operasanger og musikalartist

_DSC0889.jpg

KEVIN HAUGAN

Kevin er en anerkjent musikalartist og entertainer og har spilt hovedrollen i flere store produksjoner, som Billy Elliot på Folketeateret og Pil i Snøfall på NRK.  

_DSC0787.jpg

IDA GREVE MONSEN

Ida var med på Musikalenes Verden for første gang i 2007 og har siden den gang hatt flere ulike roller. Hun er utdannet dramapedagog og er lærer i grunnskolen. Ida er instruktør for diamant-gruppa, og er også med i crewet.

_DSC0881.jpg
Crew Musikalenes Verden 2022

CREW

KJERSTI HOMB
JAKOBSEN

Kjersti er prosjektleder for Musikalenes Verden. Hun er utdannet prosjektleder ved Høgskolen i Innlandet og har erfaring fra en rekke arrangementer som Flere Farger Toten og ungdoms-OL på Lillehammer i 2016.

_DSC0836.jpg

PATRICK SKINSTAD

Patrick er prosjektassistent og vår altmuligmann. Han har vært en del av Musikalenes Verden siden 2013 og har mye erfaring både på og bak scena.

_DSC0803.jpg

ANETTE FRYDENBERG

_DSC0840.jpg

AMALIE STRANDE KJELSRUD

Amalie har vært med på Musikalenes Verden siden 2008 og har siden da gjort alt fra å lage kulisser til å oversette sanger. Amalie er utdannet musikalartist på Bårdar Akademiet og er også utdannet lærer. 

_DSC0809.jpg

IDA GREVE MONSEN

Ida var med på Musikalenes Verden for første gang i 2007 og har siden den gang hatt flere ulike roller. Hun er utdannet dramapedagog og er lærer i grunnskolen, og har ansvaret for at alle trives under uken.

_DSC0881.jpg

MATHILDE MAGNUSSEN

Mathilde er Camillas

 koreografassistent og har vært med siden 2019. Hun har det siste årets danset på Quick Style Studio i Oslo og er en av koreografene for Fairytales Showcrew.

_DSC0873.jpg

FREDERIK FEILER

Frederik har vært med  siden 2011 og har nå ansvar for alt det visuelle, slik som nettsider og program.  

Han studerer for tiden Bachelor i Art Direction på Westerdals i Oslo.

MV2021-223.jpg

FREDERIK FEILER